Στόχος η ανταλλαγή πολιτιστικών στοιχείων ανάμεσα σε Ελλάδα και Κίνα ώστε να καλλιεργηθεί μια σχέση αμοιβαίου σεβασμού και κατανόησης των δυο λαών

Συνέχιση του προγράμματος διδασκαλίας της Κινεζικής γλώσσας στα Πρότυπα Πειραματικά Γυμνάσια αποφάσισε το υπουργείο Παιδείας, ύστερα από την επιτυχία του προγράμματος και το ενδιαφέρον των μαθητών.

Τη συνέχιση του προγράμματος για τη διδασκαλία της Κινεζικής γλώσσας στα Πρότυπα Πειραματικά γυμνάσια προωθεί το υπουργείο Παιδείας σε συνεργασία με την Κινεζική Πρεσβεία στην Αθήνα και το Ινστιτούτο Κομφούκιος.

Σκοπός είναι, τόσο η διδασκαλία της Κινεζικής γλώσσας σε Ελληνικά σχολεία, όσο και η ανταλλαγή πολιτιστικών στοιχείων ανάμεσα στις δυο χώρες, ώστε να καλλιεργηθεί μια σχέση αμοιβαίου σεβασμού και κατανόησης των δυο λαών.

Οι λεπτομέρειες του προγράμματος θα παρουσιαστούν τη Δευτέρα Παιδείας από τον υφυπουργό Παιδείας Αλέξανδρο Δερμεντζόπουλο, αρμόδιο για θέματα Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης, τον κ. ZhangZhanεκ μέρους της Κινεζικής Πρεσβείας στην Αθήνα και την κα. Yang Xiuquin από το Ινστιτούτο Κομφούκιος.


http://feeds.feedbur.../~4/INV_c--udvs