Αγαπητοί συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Γραφείο Εξετάσεων (ELC) στο Michigan State University έχει ενημερωθεί για τις συνθήκες διεξαγωγής του ακουστικού μέρους (Listening Section) των εξετάσεων MSUCELP, που πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο President στις 16 Μαΐου 2015.

Τα εποικοδομητικά σας σχόλια καθώς επίσης και οι αναφορές (Reports) των Room Examiner και Test Center Coordinator έχουν ήδη αποσταλεί στο English Language Center του Michigan State University.

Εκ μέρους του English Language Testing Center στο Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδος θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η κατάσταση που διαμορφώθηκε ήταν απρόβλεπτη, καθώς ακολουθήθηκαν όλοι οι προκαταρκτικοί έλεγχοι του ηχητικού συστήματος. Η προσπάθεια για άμεση επίλυση του ζητήματος έγινε με την παρουσία των τεχνικών του ξενοδοχείου και την επανάληψη μέρους του listening.

Λαμβάνοντας υπόψη το άγχος των υποψηφίων και κατανοώντας την ανησυχία των καθηγητών τους, το ELTC παρέχει την δυνατότητα μεταφοράς των εξέταστρων όσων υποψηφίων επιθυμούν, στην επόμενη εξεταστική (5 Δεκεμβρίου 2015). Παρακαλούμε όπως ενημερωθούμε σχετικά με e-mailστο englishtesting@acg.edu μέχρι την Κυριακή 07.06.2015. Στο e-mail απαιτείται η αναγραφή του ονοματεπώνυμου και του κωδικού υποψηφίου.

Εάν δεν επιλεγεί μεταφορά εξέταστρων, το γραπτό σας θα διορθωθεί όπως προβλέπεται από το ELC-MSU, που γνωρίζει για τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικράτησαν, αλλά δε θα υπάρχει δικαίωμα έκφρασης εκ νέου παραπόνων μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Λυπούμαστε για την αναστάτωση που προκλήθηκε από γεγονότα που δεν εναπόκεινται στον άμεσο έλεγχό μας.

Με εκτίμηση,

ELTC Team

xeniglossa.gr