Εγγραφές στις εξετάσεις DELF/DALF/SORBONNE Δεκεμβρίου 2014

Από 1η έως 11 Οκτωβρίου 2014 μπορείτε να εγγράψετε τους υποψηφίους για τις εξετάσεις Δεκεμβρίου 2014. Το αναλυτικό πρόγραμμα του έτους είναι αναρτημένο από τον περασμένο Ιούνιο. Παρακαλούμε να ενημερώνετε τους υποψηφίους για την ώρα και ημέρα διεξαγωγής των εξετάσεων.

Επισημαίνουμε επίσης ότι το DELF Prim απευθύνεται μόνο σε παιδιά που φοιτούν στο Δημοτικό ενώ το Junior είναι ελεύθερο ανεξαρτήτως ηλικίας.

Για καλύτερη ενημέρωση των καθηγητών, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας-ανά δίπλωμα και δεξιότητα- ο τρόπος βαθμολογίας του γραπτού και προφορικού λόγου.

Παρακαλούμε όπως διαβάσετε τη διαδικασία εγγραφής καθώς και το ποσό των εξετάστρων.


Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη σας.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Εγγραφές στις Εξετάσεις DELF/DALF/SORBONNE εξεταστική Δεκεμβρίου 2014 : από 1η έως 11 Οκτωβρίου 2014 09.00′ – 17.00′ και Σάββατο 09.00′ – 13.00′.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ΠΩΣ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ

1.Διαδικασία εγγραφής στις εξετάσεις DELF-DALF-SORBONNE

2.Κανονισμός

3. Αίτηση εγγραφής για τους ελεύθερους υποψήφιους SORBONNE αρχείο .doc αρχείο .pdf

DELF / DALF αρχείο .doc αρχείο .pdf

4. Λίστες εγγραφής Κέντρων Ξένων Γλωσσών

SORBONNE / DELF / DALF αρχείο .xls

5. Εξέταστρα

6. Ειδικές περιπτώσεις

Το Γαλλικό Ινστιτούτο φροντίζει ώστε τα θέματα του να είναι δακτυλογραφημένα και σε σύστημα Braille για τους έχοντες πρόβλημα όρασης συμπολίτες μας . Παρέχει επίσης τη δυνατότητα υπαγόρευσης σε όσους εκ των πραγμάτων και με γνωμάτευση επιτροπής δεν μπορούν να γράφουν. Συμπληρωματικός χρόνος 30 λεπτών παραχωρείται στα επίπεδα Α1-Α2-Β1 και 60 λεπτών για τα επίπεδα Β2-C1-C2 για τους υποψηφίους οι όποιοι κατέθεσαν τις βεβαιώσεις τους την ημέρα εγγραφής.

Τα γραπτά διορθώνονται από δύο καθηγητές με Μάστερ στις μαθησιακές δυσκολίες