Συνάντηση στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο τομεάρχης Παιδείας της Ν.Δ. και βουλευτής Επικρατείας Θεόδωρος Φορτσάκης, ο τομεάρχης Φορολογικής Πολιτικής και βουλευτής Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος, το μέλος του Τομέα Παιδείας και βουλευτής Δωδεκανήσου Εμμανουήλ Κόνσολας, καθώς και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδρυτών Ελληνικών Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Χαράλαμπος Κυραϊλίδης, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο γραφείο του προέδρου της Ν.Δ.

Όπως τονίζει η Ν.Δ. σε ανακοίνωσή της, κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ενημερώθηκε «για τις συνέπειες της επιβολής ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση και ειδικότερα για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν οι γονείς λόγω της αύξησης των διδάκτρων, καθώς και για τον άμεσο κίνδυνο επιδείνωσης του προβλήματος της ανεργίας από το επικείμενο κλείσιμο πολλών εκπαιδευτηρίων».

«Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος από την πρώτη στιγμή έχει επισημάνει το θέμα, εξέφρασε - μπροστά στο αδιέξοδο στο οποίο οδηγείται η ιδιωτική εκπαίδευση - την πρόθεσή του να συμβάλει στην άμεση επίλυση του προβλήματος», καταλήγει η Ν.Δ.

naftemporiki.gr