Το φροντιστήριο που ονομάζεται 2DayLanguagesείναι 183 τετραγωνικά μέτρα και βρίσκεται σε ένα διατηρητέο κτίριο στο κέντρο της Βαλένθια.

Στοχεύει σε διεθνείς σπουδαστές ηλικίας 20-30 ετών για τους οποίους και προσφέρει ευέλικτες επιλογές μάθησης, δροσερό περιβάλλον και μαθήματα μαγειρικής! Ο χώρος χωρίζεται σε τρείς αίθουσες διδασκαλίας, μια αίθουσα προσωπικού και ένα σαλόνι. Τα χρώματα και τα συστατικά του κάθε χώρου προέρχονται από το λογότυπο, σημαία του σχολείου. Τα τρία χρώματα μπλε, κίτρινο και ροζ αντιπροσωπεύουν τα τρίτα επίπεδα που καθορίζονται από το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες.

Επιπλέον, το Masquespacio επηρεάστηκε από τη νεοκλασική αρχιτεκτονική του κτιρίου, την νέα και παλιά αρχιτεκτονική της Βαλένθια και μέρη της Ισπανικής γλώσσας. Ο χώρος είναι φωτεινός και ευχάριστος με αισθητή τη χρήση του ξύλου, των φυτών και των άνετων και πολύχρωμων επίπλων και φωτιστικών. Το λευκό κυριαρχεί και συνυπάρχει με ήρεμα και ζεστά χρώματα.Το Masquespacio, ένα studioτης Βαλένθια στην Ισπανία δημιούργησε με ιδιαίτερη πρωτοτυπία το graphic design και την εσωτερική διακόσμηση για ένα φροντιστήριο ξένων γλωσσών που μόλις άνοιξε με ελάχιστο προϋπολογισμό και μας κάνει να δούμε τη μάθηση με άλλο μάτι.Μακάρι τέτοιες εξαιρετικές ιδέες να εμπνεύσουν τους υπόλοιπους διακοσμητές και graphic designers ώστε οι χώροι εκμάθησης ξένων γλωσσών -και όχι μόνο να αποκτήσουν έναν πιο διασκεδαστικό χαρακτήρα.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

επιμέλεια: Ηλιάνα Κασβίκη.

http://www.provocateurmagazine.com/