Σε αυτό το άρθρο, εξερευνούμε τα ενημερωμένα ψηφιακά μας εργαλεία και εξετάζουμε τους τρόπους που αυτά προσφέρουν μια πλούσια και εξατομικευμένη εμπειρία σε μαθητές και μαθήτριες όλων των επιπέδων. Μέσα από το ψηφιακό οικοσύστηματου DigiVerse, η μάθηση γίνεται πιο μαθητοκεντρική από ποτέ και προσφέρει σε μαθητές και μαθήτριες διαδραστικές δραστηριότητες, προσωποποιημένο περιεχόμενο και κίνητρα για σταθερή βελτίωση.

Ας μάθουμε περισσότερα για τα τρία εργαλεία που απαρτίζουν το DigiVerse!

DigiBooks, o παιχνιδιάρικος σύμμαχός μας στη μελέτη για το σπίτι!

Εξοπλισμένη με πρόσθετα χαρακτηριστικά, η αναβαθμισμένη πλατφόρμα Express DigiBooks γίνεται ένα απαραίτητο εργαλείο για δασκάλους και μαθητές.

Με τη σύνδεση στο DigiBooks ως δάσκαλος/α, μπορείτε να...

  • παιχνιδοποιήσετετη μελέτη στο σπίτι και να βοηθήσετε κάθε μαθητή και μαθήτρια να μάθει καλύτερα μέσω διαφοροποιημένων ασκήσεων
  • ενθαρρύνετε τηναυτοκατευθυνόμενη μάθηση
  • ανεβάσετε σημειώσεις, να δημιουργήσετε εργασίες για το σπίτι και να αναθέσετε ασκήσεις σε όλους τους μαθητές σας εύκολα και άμεσα
  • δημιουργήσετε ελέγχους απόδοσης με ένα μόνο κλικ
  • προσδιορίσετε τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία των μαθητών σας ανά δεξιότητα

Το DigiBooks είναι εμπλουτισμένο με στοιχεία gamification: Οι μαθητές επιλέγουν τα avatar τους, εντάσσονται σε ομάδες και δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους σε ειδικές εκπαιδευτικές αποστολές!

DigiPlus, ο έξυπνος φίλος που προσαρμόζει τη μάθηση στις ανάγκες κάθε μαθητή

Το DigiPlus δημιουργεί ασκήσεις βάσει των αναγκών κάθε μαθητή και μαθήτριας! Με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, η πλατφόρμα DigiPlus εντοπίζει τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία κάθε παιδιού και το ανατροφοδοτεί με στοχευμένες ασκήσεις.

Το εξατομικευμένο περιεχόμενο, η αυτόματη διόρθωση και τα σύντομα μαθήματα που ακολουθούν κάθε λανθασμένη απάντηση οδηγούν σε άμεση βελτίωση των δυνατοτήτων κάθε μαθητή και μαθήτριας.

Παράλληλα, η ουσιαστική αξιοποίηση τηςμητρικής γλώσσας στις επεξηγήσεις καθιστούν το DigiPlus έναν πραγματικό σύμμαχο για μαθητές όλων των ηλικιών και επιπέδων.

DigiIWB, το διαδραστικό εργαλείο που χρειάζεται κάθε τάξη

Το DigiIWB, ο διαδραστικός μας πίνακας, ενισχύει και εμπλουτίζει τη διδακτική εμπειρία εντός της τάξης. Οι λειτουργίες έξυπνης πλοήγησης επιτρέπουν ευελιξία και ευκολία στη χρήση, η παιχνιδοποίηση του εκπαιδευτικού υλικού δίνει ευκαιρίες διαδραστικότητας, ενώ τα έξυπνα εργαλεία διόρθωσης κάνουν τη διόρθωση λαθών μια πιο εποικοδομητική διαδικασία. Το DigiIWB υποστηρίζεται από κάθε συσκευή και:

  • μειώνει τον χρόνο προετοιμασίας πριν το μάθημα
  • ανταποκρίνεται στις ανάγκες διαφορετικών μαθησιακών προφίλ
  • εξαλείφει την ανάγκη χρήσης πρόσθετου εξοπλισμού (DVDplayer, CD player,και άλλα)
  • διευκολύνει και κάνει πιο ευέλικτη τη διόρθωση ασκήσεων εντός της τάξης
  • προσφέρει μια άριστη εμπειρία πλοήγησης καθώς δίνει τη δυνατότητα μετάβασης από το κεφάλαιο του Βιβλίου Μαθητή στο αντίστοιχο κεφάλαιο κάθε άλλου βιβλίου της σειράς

Στο εκπαιδευτικό οικοσύστημα του DigiVerse, η μάθηση γίνεται εξυπνότερη, αποδοτικότερη και φιλικότερη προς όλους!

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τα εργαλεία του DigiVerse;

Επικοινωνήστε με την ομάδα των εκπαιδευτικών μας συμβούλων στο 210 21 20 800 ή στη διεύθυνση inquiries@expresspublishing.co.uk