Η Δ.Δ.Ε. Α' Αθήνας εξέδωσε οδηγίες για την αίτηση χορήγηση - ανανέωση άδειας διδασκαλίας . Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το Τεύχος Β’ 3369/28.07.2021 αρμόδιες Υπηρεσίες από 01-07-2021 για τη Χορήγηση-Ανανέωση αδειών διδασκαλίας σε Φροντιστήρια – Κέντρα Ξένων Γλωσσών και κατ’ οίκον διδασκαλίες είναι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ά Αθήνας ,η οποία είναι αρμόδια για τη διεκπεραίωση των αιτήσεων των ενδιαφερομένων που διαμένουν στις περιοχές των Δήμων: ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΒΥΡΩΝΟΣ, ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ- ΔΑΦΝΗΣ, ΥΜΜΗΤΟΥ- ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ, ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως υποβάλλουν τις αιτήσεις τους με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που αναφέρονται στο ανωτέρω ΦΕΚ αποστέλλοντάς τες με συστημένη επιστολή ή με courrier στην ταχυδρομική διεύθυνση Χίου 16-18, Τ.Κ. 104 38, Αθήνα.
(Μεταξουργείο) ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ παραλαμβάνοντας τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης τους από το Τμήμα Πρωτοκόλλου της Δ.Δ.Ε Α’ Αθήνας (ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ) ή ηλεκτρονικά στο email της Δ.Δ.Ε Α’ Αθήνας ([email protected]).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ! ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

1) ΑΡΙΘΜΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ (Α.Φ.Μ.).
2) ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΑΙΑΣ ΑΔΕΙΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΞΕΔΟΣΕ ΣΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ Ο ΦΟΡΕΑΣ Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.
3) ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ (ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ)
4) ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟ).
5) ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕMAIL ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ Δ.Δ.Ε. Α’ ΑΘΗΝΑΣ.
6) ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΘΕΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Δ.Δ.Ε. Α’ ΑΘΗΝΑΣ.