Επιμόρφωση

 • Διαδικτυακές-Συνεδριακές Ημερίδες EUROPALSO – Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 12.30 (Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ)

  Επιμόρφωση

  Διαδικτυακές-Συνεδριακές Ημερίδες 2021 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Η Πρόεδρος Έφη Θεοχάρη και το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Κ.Ι.Κ.Ξ.Γ. σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στις Διαδικτυακές-Συνεδριακές Ημερίδες EUROPALSO αποκλειστικά για Ιδιοκτήτες ΚΞΓ Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021, 12.30 «Τα ηλεκτρονικά βιβλία (myDATA) στην καθημερινότητα των Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών» Θεοχάρη Έφη, Πρόεδρος Πανελληνίου Συνδέσμου Κ.Ι.Κ.Ξ.Γ Ζηκόπουλος Γεώργιος.

 • Διαδικτυακές-Συνεδριακές Ημερίδες EUROPALSO – Αγνή Μαριακάκη 8 Οκτωβρίου (Δηλώστε ΕΔΩ)

  Επιμόρφωση

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Κ.Ι.Κ.Ξ.Γ. σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στις Διαδικτυακές-Συνεδριακές Ημερίδες EUROPALSO αποκλειστικά για Ιδιοκτήτες ΚΞΓ Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2021, 12.30 «H αντιμετώπιση του φόβου και της αλλαγής στην πανδημική εποχή» Θεοχάρη Έφη, Πρόεδρος Πανελληνίου Συνδέσμου Κ.Ι.Κ.Ξ.Γ Ζηκόπουλος Γεώργιος, Γεν. Γραμματέας Πανελληνίου Συνδέσμου Κ.Ι.Κ.Ξ.Γ.

 • Europalso: Διαδικτυακές-Συνεδριακές Ημερίδες, Σεπτεμβρίου 2021

  Επιμόρφωση

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Κ.Ι.Κ.Ξ.Γ. σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στις Διαδικτυακές-Συνεδριακές Ημερίδες EUROPALSO Σεπτεμβρίου 2021 αποκλειστικά για Ιδιοκτήτες ΚΞΓ Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021, 13.30 «Τα ηλεκτρονικά βιβλία (myDATA) στην καθημερινότητα των Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών» και φοροτεχνικά θέματα ΚΞΓ Θεοχάρη Έφη, Πρόεδρος Πανελληνίου Συνδέσμου Κ.Ι.Κ.Ξ.Γ Ζηκόπουλος Γεώργιος, Γεν.

 • Διαδικτυακές-Συνεδριακές Ημερίδες, Σεπτεμβρίου 2021

  Επιμόρφωση

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Κ.Ι.Κ.Ξ.Γ. σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στις Διαδικτυακές-Συνεδριακές Ημερίδες EUROPALSO Σεπτεμβρίου 2021 αποκλειστικά για Ιδιοκτήτες ΚΞΓ Θέματα : Διαβίβαση παραστατικών στην πλατφόρμα myData της ΑΑΔΕ, Μέτρα υγιεινής και Ασφάλειας ( Covid -19) για λειτουργία ΚΞΓ, Ψυχική Ενδυνάμωση, Επιχειρηματικά, Εξετάσεις ESB – Cambridge – Europalso Θεοχάρη Έφη.

 • Εκπαιδευτική αξιολόγηση στην Αγγλική γλώσσα σε μαθητές με Μαθησιακές Δυσκολίες

  Γενική Επιμόρφωση

  Περιγραφή Η ημερίδα με τίτλο «Εκπαιδευτική αξιολόγηση στην Αγγλική γλώσσα σε μαθητές με Μαθησιακές Δυσκολίες» είναι πρώτη από μία ολόκληρη σειρά προγραμμάτων που στόχο έχει να εξοικειώσει τους ξενόγλωσσους καθηγητές με την έννοια των Μαθησιακών Δυσκολιών αλλά και την ορθή αντιμετώπιση τους σε βάθος χρόνου. Επιπροσθέτως, οι καθηγητές θα έχουν την ευκαιρία να αναβαθμίσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους και να ανταποκριθούν επαρκώς σε κάθε.

 • Οι καθηγητές γαλλικών του μέλλοντος προετοιμάζονται σήμερα!

  Επιμόρφωση

  Δείτε την Πρώτη πρόσκληση ενδιαφέροντος Αθήνα - Λάρισα - Πάτρα - Θεσσαλονίκη | Καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος δεσμεύεται έμπρακτα στο πλευρό των εκπαιδευτικών σε μία προσπάθεια στήριξης της διδασκαλίας της γαλλικής γλώσσας! Ένα φιλόδοξο πρόγραμμα επιμορφώσεων, σε συνεργασία με τους αρμόδιους τοπικούς φορείς, το οποίο θα δώσει την ευκαιρία σε όλους, ξεκινώντας από το 2020.

 • Express Publishing Webinars in Greece May 25 11:00 am - June 10 1:00 am

  Επιμόρφωση

  Καθώς, όλα τα προγραμματισμένα σεμινάριά μας σε ολόκληρη τη χώρα, ακυρώθηκαν, λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19, η εταιρεία μας αποφάσισε να προσφέρει τα σεμινάρια αυτά σε μορφή webinar. . Κάνετε τώρα την αίτηση συμμετοχής σας και αποκτήστε πρόσβαση στα EP Spring Webinars Series. Είμαστε δίπλα σας πάντα, για την καλύτερη ενημέρωση και επαγγελματική υποστήριξή σας!.

 • Κραυγή αγωνίας από Τρικαλινή ιδιοκτήτρια Κέντρου Ξένων Γλωσσών

  Καθηγητές Ξένων Γλωσσών

  Επιστολή της Κλειώς Κατσάκη προς την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. Η ιδιοκτήτρια Κέντρου Ξένων Γλωσσών των Τρικάλων εκφράζει την αγωνία της για το πως θα μπορέσουν αυτά σταθούν όρθια αυτά από τη Δευτέρα, με μαθητές μόνο Γυμνασίου και Λυκείου όταν στις περισσότερες των περιπτώσεων το 70% των μαθητών προέρχονται από τα Δημοτικά. Αυτά τα παιδιά θα μπορέσουν να επιστρέψουν στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών από 1η Ιουνίου αλλά θα είναι… ήδη αργά.

 • Εφηβεία από το Α έως το Ω – Μια Ακαδημία για Γονείς: Φεβρουάριος 2019

  Επιμόρφωση

  Εφηβεία από το Α έως το Ω. Μια Ακαδημία για Γονείς (Δ’ κύκλος) «Παράλληλες Ακαδημίες» Research and Promotion Centre for T.F.L. – EUROPALSO Ο Πρόεδρος Γεώργιος Ζηκόπουλος και το Δ.Σ. σας προσκαλούν στα επιμορφωτικά προγράμματα «Εφηβεία από το Α έως το Ω. Μια Ακαδημία για Γονείς» Επόμενες συναντήσεις : Δευτέρα, 11/2 σε Κηφισιά, Ν. Μάκρη Τετάρτη, 13/2 σε Ελευσίνα, Ν.

Back to Top