Αξιολόγηση Εκπαιδευτικών

 • Α.Π.Θ. Τμήμα Γερμανικής – Έναρξη ηλεκτρονικής αξιολόγησης 14/5 έως 31/5

  Αξιολόγηση Εκπαιδευτικών

  Από το τρέχον εαρινό εξάμηνο η ΜΟΔΙΠ (Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας του Α.Π.Θ.) έχει επιφορτιστεί με την διεκπεραίωση της διαδικασίας αξιολόγησης. Το πρόγραμμα έχει αναπτυχθεί έτσι, ώστε να διασφαλίζεται η ανωνυμία σας και να μην είναι δυνατή η ταυτοποίηση των απαντήσεών σας από κανέναν. Οι φοιτητές του τμήματος γερμανικής φιλολογίας θα έχουν την δυνατότητα της ηλεκτρονικής αξιολόγησης των μαθημάτων που διδάσκονται στο τμήμα τους και τους.

 • Aξιολόγηση εκπαιδευτικών και στα ιδιωτικά σχολεία ;

  Αξιολόγηση Εκπαιδευτικών

  Οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου Ιδιωτικών Σχολείων Ελλάδος επισκέφθηκαν σήμερα ( ΣΣ: χτές ) τον υπουργό Παιδείας, Γιώργο Μπαμπινιώτη, στο πλαίσιο προγραμματισμένης συνάντησης. Όπως ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος, στη συνάντηση ετέθη από τον υπουργό το θέμα της μελλοντικής τριμερούς συνάντησης μεταξύ του υπουργού, των εκπροσώπων των ιδιωτικών σχολείων και των εκπροσώπων της ΟΙΕΛΕ (Ομοσπονδίας ιδιωτικών εκπαιδευτικών).

 • «Παγώνει» ο σχεδιασμός για την αξιολόγηση εκπαιδευτικών

  Αξιολόγηση Εκπαιδευτικών

  Της Χαράς Καλημέρη Νέα οπισθοχώρηση εκ μέρους του υπουργού Παιδείας. Υστερα από την προσπάθειά του να «παγώσει» η εφαρμογή του νόμου για τα ΑΕΙ, ο κ. Μπαμπινιώτης βάζει τώρα στο «ράφι» το σχεδιασμό της προηγούμενης ηγεσίας για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, ξεκινώντας διάλογο από μηδενική βάση για το θέμα. Παράλληλα, διαβεβαιώνει ότι η αξιολόγηση δεν θα έχει τιμωρητικό χαρακτήρα και δεν θα οδηγεί σε απολύσεις.

 • Σχέδιο για την αξιολόγηση εκπαιδευτικών με 20 κριτήρια

  Αξιολόγηση Εκπαιδευτικών

  Του Αποστολου Λακασα Ανοίγει σήμερα ο διάλογος του υπ. Παιδείας με τις Ομοσπονδίες των περίπου 150.000 εκπαιδευτικών των δημόσιων (ΟΛΜΕ και ΔΟΕ) και ιδιωτικών σχολείων (ΟΙΕΛΕ) για την αξιολόγησή τους, η οποία πρέπει να εφαρμοστεί από την προσεχή σχολική χρονιά. Το σχέδιο, που έχει επεξεργαστεί το υπουργείο, περιλαμβάνει 20 κριτήρια χωρίς, ωστόσο, να αναφέρει τις συνέπειες έπειτα από μία αρνητική αξιολόγηση ενός μονίμου εκπαιδευτικού.

 • Δήλωση του Υπουργού κ Γ. Μπαμπινιώτη για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών

  Αξιολόγηση Εκπαιδευτικών

  Δήλωση του Υπουργού Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Καθηγητή Γ. Μπαμπινιώτη για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών Ο υπουργός Παιδείας Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Καθηγητής κ. Γεώργιος Μπαμπινιώτης απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το θέμα της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών δήλωσε: «Οποιοδήποτε προσχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών είχε συνταχθεί στο παρελθόν από υπηρεσιακούς παράγοντες.

 • Τα μυστικά της αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων

  Αξιολόγηση Εκπαιδευτικών

  Πώς, πότε και από ποιους θα εξετάζονται Η «Κ» εξηγεί βήμα βήμα μέσα από οκτώ ερωτήσεις-απαντήσεις πώς, πότε και από ποιους θα αξιολογούνται κάθε χρόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι. Βάσει του σχεδίου, όσοι υπάλληλοι κριθούν ανεπαρκείς θα παραμένουν στάσιμοι, ενώ θα απειλούνται να βρεθούν και εκτός Δημοσίου. Οσοι, πάντως, πετυχαίνουν τους στόχους θα λαμβάνουν μπόνους, που θα φτάνει και τον ένα μισθό τον χρόνο.

 • Αξιολόγηση εκπαιδευτικων - 4μηνη παράταση

  Αξιολόγηση Εκπαιδευτικών

  8/4/12 Διαβάστε επίσης Τα μυστικά της αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων 6/4/12 Διάταξη του υπουργείου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων με την οποία προβλέπεται τετράμηνη παράταση για την έκδοση Προεδρικού Διατάγματος σχετικά με τη ρύθμιση θεμάτων αξιολόγησης των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, περιλαμβάνει το σχέδιο νόμου του υπουργείου Ανάπτυξης .

Back to Top