(Πατήστε εδώ) και δηλώστε συμμετοχή!

Τα δώρα των νικητών του Α’ κύκλου είναι επιταγές – voucher για αγορά προϊόντων τεχνολογίας και πιστοποιητικά συμμετοχής για όλους τους διαγωνιζόμενους.

  • Δώρα Β2
    • 1ος νικητής, voucher €200
    • 2ος και 3ος νικητής, voucher €150 ο καθένας
  • Δώρα C2
    • 1ος νικητής, voucher €200
    • 2ος και 3ος νικητής, voucher €150 ο καθένας

Με αφορμή την επέτειο των 70 χρόνων του εξεταστικού φορέα ESB και εορτάζοντας την 15 ετή συνεργασία EUROPALSO ESB, για τη διεξαγωγή ποιοτικών εξετάσεων Αγγλικής γλώσσας στην Ελλάδα, προκηρύσουμε Γραπτό Διαγωνισμό Έκθεσης για τους μαθητές των τάξεων Β2 και C2 των Κέντρων μας.

Θέμα: “We want you to look forward to 70 years in the future and ask yourselves – what will our world look like in 2093” σε περίπου 200-250 λέξεις (για Β2) και 350-400 λέξεις (για C2), χειρόγραφα ή δακτυλογραφημένα.

Ο Διαγωνισμός Έκθεσης είναι ανοιχτός για τα Κέντρα που ήδη συμμετέχουν στις εξετάσεις ESB ή θα συμμετέχουν στις εξετάσεις Μαϊου 2023 για πρώτη φορά. Επισημαίνουμε ότι όλοι οι μαθητές των συγκεκριμένων τάξεων μπορούν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό.

Οι εκθέσεις των σπουδαστών θα υποβληθούν συγκεντρωτικά στο Σύνδεσμο. Εν συνεχεία, θα προωθηθούν για διόρθωση στην ειδική επιτροπή του ESB, η οποία και θα αναδείξει τους νικητές. Προβλέπονται αξιόλογα δώρα και βραβεία που θα ανακοινώσουμε σύντομα!

Για να ενημερώσετε τους σπουδαστές σας και προκειμένου να προβάλλετε τη συμμετοχή του Κέντρου σας, έχουμε δημιουργήσει αφίσα με τα στοιχεία του διαγωνισμού και με ειδικό χώρο για να προσθέσετε το λογότυπο του ΚΞΓ σας.

Συνιστούμε να ‘κατεβάσετε’ την αφίσα (πατήστε εδώ) και:

  • Να την αναρτήσετε στο Κέντρο σας.
  • Να την κοινοποιήσετε στις διαδικτυακές σας σελίδες.
  • Να την μοιράσετε στους μαθητές σας, στις τάξεις Β2 και C2.

Τρόπος υποβολής: οι εκθέσεις των σπουδαστών σας υποβάλλονται όλες μαζί, ηλεκτρονικά στο [email protected] ή σε φυσικό αρχείο στη γραμματεία του Συνδέσμου μας. Σε κάθε έκθεση, υποχρεωτικά, θα πρέπει να αναγράφονται ευδιάκριτα το ‘ονοματεπώνυμο’ και η ‘τάξη-επίπεδο’ του συμμετέχοντα.

Προθεσμία: Η καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής παρατάθηκε ως 14η Μαρτίου, ημέρα Τρίτη.

Με τον Διαγωνισμό Έκθεσης ESB B2, C2 μας δίνεται η ευκαιρία να προτρέψουμε τους μαθητές μας να χρησιμοποιήσουν την φαντασία και τη δημιουργικότητα τους και να δοκιμάσουν τις δεξιότητές τους στην αγγλική γλώσσα.

Προσοχή!

Πρέπει απαραιτήτως να δηλώσετε τη συμμετοχή

και το ενδιαφέρον του Κέντρου σας (πατήστε εδώ)