Από σήμερα μπορείτε να συμβουλεύεστε τα αποτελέσματα εξετάσεων DELF-DALF – Sorbonne μέσω της ιστοσελίδας του Γαλλικού ινστιτούτου Ελλάδος http://www.ifa.gr/fr/ και Θεσσαλονίκης https://www.ift.gr/fr/ : (ιδέ αντίστοιχες ιστοσελίδες).

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από την ημέρα που κάνατε την εγγραφή σας (κανονισμός εξετάσεων), τα αποτελέσματα αναρτώνται βάσει κωδικού υποψηφίου και επωνύμου ή μέσω κέντρου εγγραφής.

Ο κάθε υποψήφιος πληκτρολογεί τον 12ψήφιο κωδικό του καθώς και το επίθετό του. Τα κέντρα γλωσσών/σχολεία, πληκτρολογούν τον κωδικό τους καθώς και τον κωδικό πρόσβασης. Οποιαδήποτε ένσταση επί του αποτελέσματος των εξετάσεων DELF – DALF γίνεται αποδεκτή εφόσον πληροί τις προϋποθέσεις του κανονισμού και αποσταλεί ηλεκτρονικά ([email protected]) το αργότερον έως την 21η τρέχοντος.

Τα ποσοστά επιτυχίας θα αναρτηθούν προσεχώς στην ιστοσελίδα του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος ( Υπηρεσία εξετάσεων) . Υπενθυμίζουμε ότι για τις εξετάσεις του πανεπιστημίου της Σορβόννης δεν είναι αποδεκτές αιτήσεις αναθεώρησης και κατά συνέπεια δεν απαντούμε σε τυχόν επιστολές. Μπορείτε επίσης, μαζί με τ’ αποτελέσματα (accès candidat), να εκτυπώνετε και την απόδειξη πληρωμής εξετάστρων.

Για την αποστολή των διπλωμάτων ισχύει ο κανονισμός και το σύστημα αποστολής το οποίο υιοθετήθηκε από πέρυσι. Σας ευχαριστούμε για την επιλογή τη Γαλλικής γλώσσας και των διεθνώς αναγνωρισμένων εξετάσεων και ευχόμεθα σε εσάς και στους οικείους σας « καλές διακοπές» και « καλή συνέχεια » στη σταδιοδρομία σας.