Σύλλογος Ιδιοκτήτων Κέντρων Ξένων Γλωσσών Παλσο Ν. Ιωαννίνων
Ανακοίνωση για τα παράνομα φροντιστήρια και ""


Ο σύλλογος ιδιοκτήτων κέντρων ξένων γλωσσών ν.Ιωαννίνων ανακοινώνει ότι επειδή έχει εντοπισθεί το φαινόμενο να λειτουργούν ως φροντιστήρια , επιχειρήσεις επιτήδειων χωρίς νόμιμη άδεια , με τον τίτλο «» ‘η «κέντρα μάθησης» συνιστούμε στους γονείς να αναζητούν την αναρτημένη νόμιμη άδεια από το εοππεπ, στα ΚΞΓ που επισκέπτονται ‘η να αναζητούν στην ιστοσελίδα του ΕΟΠΠΕΠ ( ΕΟΠΠΕΠ -αναζήτηση φορέων-κέντρα ξένων γλωσσών) τον αριθμό άδειας του κ.Ξ.γ. ‘η του κ.δ.b.μ1 για το οποίο ενδιαφέρονται.

Εχουμε υποχρέωση να ενημερώσουμε και να προστασευσουμε τους γονείς και τους μαθητές μας διότι η ομοσπονδία μας με τον ΕΟΠΠΕΠ έχουν προβεί σε ενέργειες ώστε τα μη αδειοδοτημενα ΚΞΓ να διακόψουν την λειτουργία τους.

Επίσης υπενθυμίζουμε στους συνάδελφους μας να έχουν αναρτημένη την άδεια λειτουργίας τους σε σημείο εμφανές, κατά προτίμηση έξω από το κέντρο τους. πιστεύουμε ότι θα πρέπει να γίνει συνείδηση σε όλους ότι το κράτος άλλα και οι πολίτες θα πρέπει να βάλουν ένα τέλος στις παρανομίες και να στηρίζουν την νομιμότητα.

Διότι νομιμότητα στον κλάδο μας σημαίνει θέσεις εργασίας, εισφορές σε ασφαλιστικά ταμεία ( ΙΚΑ-τεβε) , φορολόγηση και ελεγμένο εκπαιδευτικό προσωπικό με νόμιμες άδειες διδασκαλίας.

(για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με τα γραφεία του συλλόγου,τηλ-2651033813)

Το ΔΣ