Αθήνα, 23 Δεκεμβρίου 2019

Προς: Συναδέλφους Ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών

Ο Πρόεδρος κος Γεώργιος Ζηκόπουλος, το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του Π.Σ.Κ.Ι.Κ.Ξ.Γ. σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος

(πατήστε εδώ)

Με την καινούργια χρονιά καλωσορίζουμε την νέα μορφή εγκυκλίου και επικοινωνίας με εσάς και τους συνεργάτες μας, ανανεωμένη, λειτουργική, χρήσιμη και ευέλικτη, προς όφελος, πάντα, του επαγγελματία – ιδιοκτήτη ΚΞΓ

Θέμα 1ον: Απασχόληση Second Generation – Αποκλειστικά για παιδιά Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών (πατήστε εδώ)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Ο Πρόεδρος Γεώργιος Ζηκόπουλος και το Διοικητικό Συμβούλιο Π.Σ.Κ.Ι.Κ.Ξ.Γ. προσφέρουμε αμειβόμενη, δίμηνη απασχόληση στα παιδιά των Ιδιοκτητών Κ.Ξ.Γ. (Second Generation έως 30 χρονών) για να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής (210-3830752, [email protected])

Θέμα 2ον Πρώτη Κλαδική Μελέτη από το ΕΕΑ εστιασμένη στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών – Ερωτηματολόγιο (πατήστε εδώ)

Παρακαλούμε όλους τους Συναδέλφους να στηρίξουν το σημαντικό εγχείρημα για το Κλάδο μας απαντώντας προσεκτικά στα ερωτήματα της μελέτης.

Θέμα 3ον Επείγουσα Ανακοίνωση για τις Ανανεώσεις Αδειών Διδασκαλίας

Σας ενημερώνουμε, όπως ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα, 23/12 ο ΕΟΠΠΕΠ, πατήστε εδώ όποιοι έχουν καταθέσει εμπρόθεσμα φάκελο για ανανέωση της άδειας διδασκαλίας τους, μπορούν να διδάσκουν νόμιμα και μετά από τις 31/12/2019.

Σε περίπτωση τυχόν ελλείψεων δικαιολογητικών, ο ΕΟΠΠΕΠ θα προβαίνει σε σχετική ενημέρωση του ενδιαφερόμενου.

Θέμα 4ον Εορταστικά τηλεοπτικά σποτ Europalso

Υπενθυμίζουμε ότι έχουν δημιουργηθεί διαφημιστικά σποτ EUROPALSO εμπνευσμένα από την εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών.

Με την προβολή των σποτ και αξιοποιώντας την αμεσότητα του διαδικτύου και της τηλεόρασης, υπενθυμίζουμε στο κοινό τη σημαντική παρουσία μας και ευχόμαστε χρόνια πολλά με διασκεδαστικό τρόπο.

Επιπλέον, σας συνιστούμε να κατεβάσετε άμεσα τα σποτ για να τα προβάλετε στο Κέντρο σας καθώς και να τα κοινοποιείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) του σχολείου σας.

Θέμα 5ον Tax Advisory Office, Φορολογικά – Λογιστικά

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠρόεδροςΗ Γεν. Γραμματέας
Γεώργιος ΖηκόπουλοςΈφη Θεοχάρη