Στην παγκόσμια αγορά εργασίας η δυνατότητα επικοινωνίας και χρήσης της εξειδικευμένης/επαγγελματικής αγγλικής γλώσσας αποτελεί ένα πολύτιμο εφόδιο για κάθε επαγγελματία.

Η σειρά Career Paths της Express Publishing θα προσφέρει στους σπουδαστές σας την ευκαιρία να ξεχωρίσουν στον σκληρό επαγγελματικό στίβο, να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους, να εργαστούν στο εξωτερικό και να επικοινωνήσουν με ευχέρεια, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένη Αγγλική ορολογία.
Η σειρά, με την πληθώρα των διαφορετικών επαγγελμάτων που καλύπτει, εστιάζει στην ανάπτυξη των γλωσσικών δεξιοτήτων ενός συγκεκριμένου επαγγέλματος σε κάθε βιβλίο, ενώ παράλληλα καλύπτει όλες τις επικοινωνιακές ανάγκες των επαγγελματιών, τόσο τις προφορικές, όσο και τις γραπτές, ακολουθώντας σωστή μεθοδολογία, ρεαλιστικά κείμενα και σενάρια προσομοίωσης, που παραπέμπουν σε πραγματικό εργασιακό περιβάλλον.

Παράλληλα δε, υποστηρίζεται από την πρωτοποριακή πλατφόρμα Express Digibooks (https://www.expressdigibooks.com/), η οποία αποτελεί μια ιδανική λύση, με ψηφιακό υλικό για εξ αποστάσεως διδασκαλία. Οι σπουδαστές αποκτούν πρόσβαση στο βιβλίο τους, που είναι όλο σε ψηφιακή μορφή, κάνουν τις ασκήσεις τους online, λαμβάνουν τα scores τους αυτόματα, ενώ οι καθηγητές τους, έχουν πλήρη εικόνα για την απόδοση τους με πρόσβαση στο οπτικοακουστικό υλικό των βιβλίων (audios/ videos).

Στον ακόλουθο σύνδεσμο θα βρείτε τον πλήρη κατάλογο της σειράς, καθώς και online samples από το βιβλίο ειδικότητας που σας ενδιαφέρει.

https://www.expresspublishing.co.uk/gr/en/esp

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2102120800, καθημερινά 10.00-18.00alt