Δωρεάν συμμετοχή μέσω Συνδέσμου

Συνάδελφοι,

Το EdYOUfest, ένα διεθνές εκπαιδευτικό φεστιβάλ για όσους διδάσκουν την αγγλική ως δεύτερη/ξένη γλώσσα, φιλοξενείται φέτος στη χώρα μας! Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σημαντικό γεγονός για τον κλάδο μας που έχει σχεδιαστεί για να μεταλαμπαδεύσει νέες ιδέες, εμπειρίες διδακτικής και μεθοδολογίας, και τεχνογνωσία. Το Europalso είναι δίπλα σε αυτήν την εκπαιδευτική εκδήλωση, προς όφελος των Συναδέλφων μας.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία:

  1. να παρακολουθήσουν άκρως ενδιαφέρουσες ομιλίες και workshops από έμπειρους εκπαιδευτικούς, όπως: διαχείριση τάξης, μεθοδολογία διδασκαλίας, νέες τεχνολογίες στην εκπαίδευση, κ.α.
  2. να επισκεφθούν την έκθεση ξενόγλωσσου βιβλίου που θα φιλοξενείται στα πλαίσια των εργασιών του Συνεδρίου, καθώς και το περίπτερο των εξετάσεων ESB-Europalso.
  3. να παρευρεθούν σε Δείπνο – Galla με μουσική στο ξενοδοχείο St George Lycabettus τη Δευτέρα 28/8, στις 30.
  4. να παραλάβουν βεβαίωση παρακολούθησης στην ειδική εκδήλωση στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, την Τετάρτη 30/8, 10.00-12.00, ή από τα γραφεία Europalso.

Το Europalso και οι Εξετάσεις ESB είμαστε Platinum Sponsors και Partners στο σημαντικό εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς EdYOUfest

Για δωρεάν συμμετοχή

στα σεμινάρια-workshops Δευτέρας και Τρίτης,

καθώς και στο Galla του St. George Lycabettus

επικοινωνήστε με τον Σύνδεσμο

2103830752, [email protected]