Οι εξετάσεις ECCE και ECPE διεξάγονται στην Ελλάδα δύο φορές ανά έτος, το Μάιο και Δεκέμβριο. Οι εξετάσεις MET διεξάγονται στην Ελλάδα μία φορά το μήνα, καθ' όλη τη διάρκεια του έτους (εκτός Αυγούστου). Οι εξετάσεις MYLE διεξάγονται και σε τακτά χρονικά διαστήματα και κατόπιν αιτήματος σε προκαθορισμένα εξεταστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα.

Οι γραπτές εξετάσεις διεξάγονται Σάββατο ή Κυριακή ενώ οι προφορικές εξετάσεις την ίδια, προγενέστερη ή μεταγενέστερη ημερομηνία, πριν ή μετά τη διεξαγωγή των γραπτών εξετάσεων.

Ακολουθούν οι ημερομηνίες, εξέταστρα και περίοδοι εγγραφών για τις ερχόμενες εξετάσεις MYLE, ECCE, ECPE και MET οι οποίες διεξάγονται στην Ελλάδα από την Ελληνοαμερικανική Ένωση:


2019
EξέτασηΗμερομηνίαEξέταστραΠερίοδος εγγραφών
ECCE18 Μαΐου 2019ΤΒΑΤΒΑ
ECPE19 Μαΐου 2019ΤΒΑΤΒΑ
MET 2-SkillsΔείτε όλες τις ημερομηνίες και τις πόλεις που διεξάγονται εξετάσεις.140€4 εβδομάδες πριν την ημερομηνία εξέτασης. (Ισχύει ελάχιστος αριθμός υποψηφίων.)
MET 4-SkillsΔείτε όλες τις ημερομηνίες και τις πόλεις που διεξάγονται εξετάσεις.160€4 εβδομάδες πριν την ημερομηνία εξέτασης. (Ισχύει ελάχιστος αριθμός υποψηφίων.)
MYLE Bronze, Silver, Gold4 Μαΐου 2019 60€26/2- 26/3/2019
9 Νοεμβρίου 2019ΤΒΑΤΒΑ

Tα Κέντρα Ξένων Γλωσσών μπορούν να αιτηθούν ειδικές εξεταστικές ημερομηνίες για τη συμμετοχή των μαθητών τους στις εξετάσεις MYLE σύμφωνα με τις ανάγκες των ακαδημαϊκών τους προγραμμάτων με μόνη προϋπόθεση την υποχρέωση πρότερης ειδοποίησης χρόνου τουλάχιστον 6 εβδομάδων. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.